Welkom op de website van PURE, praktijk voor huidverbetering

Mijn naam is Wendy Wijsman-Kraake en PURE is mijn praktijk; modern, vernieuwend en eigentijds. U vindt Pure in de wijk Stadshagen in Zwolle.

In vijftien jaar tijd heb ik veel ervaring opgedaan en me steeds verder gespecialiseerd op gebied van huidverbetering. Door regelmatig cursussen en bijscholingen te volgen blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en de laatste trends.

In mijn praktijk wordt gewerkt met de producten van hannah en Idun Minerals. De producten zijn volledig gericht op huidverbetering en kwalitatief zeer hoogwaardig. Door huidmetingen te verrichten en een persoonlijk behandelplan op te stellen kan een zo optimaal mogelijk resultaat voor uw huid worden behaald.

Tevens ben ik gespecialiseerd in het behandelen van de acne huid, is het mogelijk pigmentatie en huidveroudering aan te pakken en kunnen er ontsierende huidoneffenheden (zie Tele-gone) verwijderd worden.

Ook is het mogelijk een afspraak voor deelbehandelingen te maken, denk hierbij aan epileren en verven of harsen. Alle behandelingen kunnen gecombineerd worden met de hannah bindweefselmassage (zie bindweefselmassage).

Bij PURE kunt u terecht voor een kosteloze huidmeting met de Skinanalyser. Aan de hand van deze huidanalyse in combinatie met uw wensen krijgt u een huidadvies. Zo leert u wat u kunt doen om uw huid in topconditie te krijgen en/of te houden.

Uw huid staat voorop, daarom wordt er in de keuze van behandelingen rekening gehouden met externe invloeden, zoals de conditie van de huid en de wisseling van seizoenen.

PURE, praktijk voor huidverbetering is professioneel, modern en zeer sfeervol ingericht. De ruimte is aangenaam verwarmd en voor de warme zomerdagen voorzien van airconditioning.

Het is mogelijk de acne behandelingen via uw zorgverzekeraar vergoed te krijgen als u een verwijsbrief heeft. Neem voor een verwijsbrief contact op met uw huisarts.

Meer informatie over de vergoedingen kunt u vinden in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.

Geef uw huid een kans!
Interesse?
Bent u nieuwsgierig geworden? Bel en/of mail gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak. Ik zie u graag bij PURE!

Wendy Wijsman-Kraake

Wendy Wijsman-Kraake

Huidspecialiste

Wendy is al ruim 12,5 jaar huidspecialist en officieel Hannah® huidcoach

MAAK AFSPRAAK!